EDUSKUNTAVAALIT 2007

Suomen seuraavat eduskuntavaalit järjestetään ensi vuoden maaliskuussa, ja näihin vaaleihin valmistautuminen on jo täydessä käynnissä sekä Kokoomuksessa että sen Lapin piirissä.

Kokoomuksella on nyt takanaan jo useiden erinomaisesti menneiden vaalien sarja, johon viimeisimpinä liittyivät niin Rovaniemen ylimääräiset kuin yleisetkin kunnallisvaalit sekä Sauli Niinistön menestys presidentinvaaleissa. Puheenjohtaja Kataisen johdolla valtakunnallinen kannatuksemme sekä luottamus Kokoomukseen ovat nousseet selvästi, mikä on heijastunut innostuksena myös puolueen kenttätoimintaan.

Meillä Lapissakin tuki Kokoomukselle on kasvanut entisestään. Mukaan on tullut yhä uusia ihmisiä, ja vaaleissa olemme saaneet yhä uutta voimaa. Luotamme omaan sanomaamme myös ensi keväänä järjestettävissä eduskuntavaaleissa, joissa päämääränämme ei ole tälläkään kertaa mikään muu kuin voitto.

Kokoomuksen Lapin piirin puheenjohtajana tuen myös henkilökohtaisesti kaikin keinoin kokoomuksen menestymistä tulevissa maalisvaaleissa ja sitä kautta piirimme työtä entistä elinvoimaisemman Suomen ja Lapin puolesta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tulevaan vaalityöhön tavalla tai toisella, ota yhteyttä minuun tai Lapin kokoomuksen vt. toiminnanjohtajaan Jaana Koskelaan, joka vastaa osaltaan Lapin Kokoomuksen koko kampanjasta.

Pienetkin teot ovat tärkeitä, ja kampanjointiin voivat osallistua muutkin kuin kokoomuksen jäsenet: siispä tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Jari Vilén

Jaana Koskela
Lapin Kokoomuksen piiritoimisto
Karhunkaatajantie 19, 96100 Rovaniemi
Puhelin: (016) 312 881
GSM: 040 5285 413


Copyright © 2006... Jari Vilén